Vin med hemleverans – beställ från Systembolaget

vin med hemleverans

Det finns många pärlor att hitta i Systembolagets beställningssortiment, som innehåller tusentals sorter av vin, sprit och öl – ja de flesta alkoholhaltiga drycker som finns! Dessa kan antingen beställas till din lokala butik, eller om det känns mer bekvämt och riskfritt under denna pågående pandemi, varför inte med hemleverans? Hemleverans erbjuds idag i stora delar i landet och kommer under 2021 att erbjudas i hela Sverige.

Hur du handlar vin med hemleverans på Systembolaget

För att handla med hemleverans på Systembolaget skapar du först ett konto på systembolaget.se om du inte redan har det. Logga in och klicka på “Handla online” och välj hemleverans. Skriv in det postnummer dit du vill ha leveransen och se om det är möjligt att få dryckerna dit. Det behöver inte vara till din folkbokföringsadress. 

Välj de dryckerna du vill ha, klicka på “Varukorg” i det övre högra hörnet och välj “Till kassan”. Välj då leveransadress, leveranstid och godkänn Systembolagets villkor. Klicka på “Fortsätt till betalning” och välj betalsätt.

Hemleverans kostar från 120 kr beroende på hur många flaskor du beställer! 

Prova våra viner på Beställningssortimentet:

Hungry Wines Kadarka 2017

Hungry Wines Kadarka är ett elegant och fruktdrivet vin med smak av solmogna körsbär, röda bär och en hint av paprika och vanilj.

Kadarkas friska fruktighet och låga strävhet är perfekt till lättare rätter med lax, grönsaker och lamm, soppor och grytor – eller bara att njuta på egen hand!

Här köper du vinet

Hungry Wines Elsie 2016

 

Hungry Wines Elsie är en blend på Cabernet franc, Syrah, Kékfrankos och Merlot. Lagrats i 14 månader på ungerska ekfat med toner av björnbär, hallon och kryddor. Ett smakrikt vin som är inspirerat från den fantastiska jakthunden Elsie.

Här köper du vinet.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *